محل تبلیغات شما

 

پلی آلومینیوم کلراید مایع

خرید پلی آلومینیوم کلراید | پلی آلومینیوم کلراید چیست؟

 

 

پلی آلومینیوم کلراید (PAC) ترکیبی پلیمری است که به صورت گسترده در صنایع تصفیه آب و پساب (به عنوان منعقد کننده) و کاغذ سازی مورد استفاده قرار میگیرد . در این صفحه می توانید اطلاعاتی را در مورد نحوه ثبت سفارش ، خواص فیزیکی و شیمیایی ، فرآیند تولید ، MSDS خطرات و مشاهده کنید. برای ثبت سفارش و اطلاع از قیمت خرید پلی آلومینیوم کلراید صنعتی و خوراکی با واحد فروش مبتکران شیمی تماس بگیرید .

خرید پلی آلومینیوم کلراید:

این موسسه به عنوان یکی از تامین کنندگان مواد شیمیایی کشور می تواند شما را در خرید و فروش مواد شیمیایی دلخواهتان همراهی نماید و آن را در سریع ترین زمان ممکن به دست شما عزیزان برساند.

برای ثبت سفارش خود با ما از طریق راه های ارتباطی موجود در تماس باشید:

کشور تولید کننده: چین

  بسته بندی: کیسه 25 کیلویی

  درصد Al2O3 موجود در نمونه : 30 % و محلول در آب 

در دو گرید صنعتی و آشامیدنی

قیمت پلی آلومینیوم کلراید (پک) : 

این محصول به صورت پرفورمایی نیز خرید و فروش می شود.

 

خواص و ویژگی ها

این ماده که یک منعقد کننده ی قوی به حساب می آید در طیف وسیعی از فرایند های تصفیه ی آب شهری و پساب ها ی صنعتی مورد استفاده قرار می گیرد. ترکیب فوق می تواند لجن کمی را در دامنه ی pH وسیع، حتی در دما های پایین تولید نماید.

  PAC مایع و جامد هر دو در فرآیندهای تصفیه آب به عنوان منعقد کننده و سایزینگ کاغد مورد استفاده قرار می گیرند .

این ماده به صورت خالص در شرایط محیطی جامد است ، و فرم مایع آن عبارت است از مخلوط آن در آب که دارای 30-60% PAC و مابقی آب است .

از آنجایی که این پلیمر هم در تصفیه آب آشامیدنی و هم در تصفیه انواع پساب های صنعتی می تواند مورد استفاده قرار بگیرد، در گریدهای خوراکی (برای آب آشامیدنی) و گرید صنعتی (جهت تصفیه پساب های صنایعی مانند رنگرزی ، چرم سازی، تولید کاغذ و ) تولید می شود.

فرایند تولید

پلی آلومینیوم کلراید از واکنش شیمیایی بین پودر آلومینا هیدرات و اسید کلریدریک در دما و فشار معین اتفاق می افتد . مقدار مشخصی از اسید کلریدریک با غلظت 30-32 % وزنی با مقدار معینی از آلومینیوم هیدروکسید به وسیله یک همزن با یکدیگر مخلوط می شوند . جریان خروجی از میکسر به داخل راکتور وارد می شود ، واکنش در داخل راکتور تحت تاثیر همزن ، دما و فشار است .

پس از کامل شدن واکنش ، محصولات به سمت محفظه رقیق سازی فرستاده می شوند و  Al(OH)3  واکنش نداده با استفاده از فیلتراسیون از محصول جدا می گردد . محصول فیلتر شده به داخل تانک فرمولاسیون فرستاده می شود که در آنجا مواد شیمیایی و آب به محصول اضافه شده و سپس توسط همزن مخلوط می شوند . برای تنظیم غلظت Al(OH)3 از آب استفاده شده و سپس محصول نهایی به تانک های ذخیره فرستاده می شود .

 

 کاربردها : 

عمده ترین کاربردهای این ماده را می توان در موارد زیر بیان کرد :

  • تصفیه آب آشامیدنی
  • حذف آلاینده ها در پساب های صنعتی و شیمیایی
  • تصفیه آب استخرها
  • به عنوان افزودنی در صنعت تولید کاغذ

در ادامه به کارکرد و نحوه عملکرد PAC در تصفیه آب و صنعت کاغذ پرداخته شده است :

 

تصفیه آب

انعقاد ، ه سازی ، فیلتراسیون و ضد عفونی کردن فرآیندهای اصلی مورد استفاده در تصفیه آب خصوصا در ایران هستند . فرآیندهای انعقاد و ه سازی در تصفیه آب برای جداسازی جامد – مایع مورد استفاده قرار می گیرند و در صورت استفاده موثر می توانند مقدار تمامی مواد آلی و غیرآلی معلق در آب را به زیر حد استاندارد برسانند .

کلوئیدها ذرات کوچک معلقی هستند که به دلیل وزن سبک و پایداری که دارند به صورت طبیعی از آب جدا نمی شوند. این ذارت می توانند باعث کدر شدن آب شوند و از آن دسته می توان به مواد معدنی مانند خاک رس ، لجن ، ویروس ها و باکتری ها و همچنین برخی مواد آلی مانند آزبست ، سیلیکات و ذرات رادیواکتیو اشاره کرد .

از آنجایی که کدورت موجود در آب می تواند ناشی از عوامل مختلفی مانند عوامل بیماری زا و مضر برای سلامتی انسان باشد ، حذف این ذرات از اهمیت ویژه ای برخوردار است . نمک های Al مانند پلی آلومینیوم کلراید و آلوم رایج ترین منعقد کننده های (کواگولانت ها) مصرفی در ایران و اکثر کشورهای جهان برای حذف کدورت از آب آشامیدنی هستند . اثر گذاری بالا ، در دسترس بودن و قیمت نسبی پایین باعث شده اند که استفاده از این نمک ها بسیار رایج شود .

این ماده برای جداسازی ذرات جامد موجود در آب های قابل شرب و برای ه سازی پساب های صنعتی استفاده می شود. همچنین به دلیل دارا بودن کلر در فرمولاسیون این ماده، محصول فوق از خاصیت ضد باکتریایی بالایی برخوردار خواهد بود و می توان از آن در طیف وسیعی از pH استفاده نمود.

فرآیند انعقاد

به نظر می رسد که دو مکانیسم اصلی گرفتار شدن در داخل ه های رسوبی و خنثی کردن/ پایدار کردن بار الکتریکی، عوامل موثر در حذف کلوئیدها با استفاده از فرآیند انعقاد هستند . نمک های آلومینیوم به سرعت در آب هیدرولیز شده و ترکیبات کاتیونی متنوعی را تولید می کنند که می توانند جذب ترکیبات دارای بار منفی شده و بار آنها را خنثی کنند که موجب از بین رفتن پایداری این ذرات خواهد شد . استفاده از دوز درست و بهینه بسیار مهم است زیرا در صورت استفاده از دوزهای بالا ، منعقد کننده می تواند موجب برعکس شدن بار شده و ذرات پس از خنثی شدن دوباره باردار شوند ( این بار مثبت) و دوباره ناپایدار شوند . مقدار لجن تشکیل شده نیز در صورت استفاده از مقادیر اضافی آلوم و PAC افزایش خواهد یافت .

پلی آلومینیوم کلراید ابتدا کلوئیدها را پایدار کرده و با چسپاندن آنها به یکدیگر باعث به وجد آمدن میکرو ه ها می گردد . سپس معمولا یک عامل ه ساز مانند پلی الکترولیت ها به آب اضافه می شود تا این ه های کوچک را به یکدیگر متصل کرده و شرایط رسوب را تسریع کند .

 

کاربرد در تصفیه آب:

پارامترهای زیادی بر میزان حذف آلاینده از آب با استفاده از PAC به عنوان منعقد کننده تاثیرگذار است.

 تاثیر pH:

در فرآیند انعقاد سازی، از آنجا که برای هر منعقد کننده خاص انعقاد در یک محدوده pH مشخص انجام می‌گیرد، pH حائز اهمیت است. در مطالعه‌ای که زواوی داود (Zawawi Daud) و همکاران  بر روی تصفیه پساب بیودیزل با استفاده از PAC انجام داده‌اند محدوده وسیعی از (pH (2-12 را مورد مطالعه قرار دادند.

آنها تاثیر pH را برای حالتی که دز پلی‌ آلومینیوم کلراید mgL-1 100 و نرخ اختلاط  rpm 150 برای 4 دقیقه و rpm 20 برای 20 دقیقه و زمان نشست 30 دقیقه بود مورد بررسی قرار دادند. شکل (1) نشان می‌دهد که در pH بهینه 6 مقدار قابل توجهی از آلاینده‌ها حذف می‌شود. با توجه به شکل (1) مشخص است که بازه مناسب برای pH بازه بین 5 تا 7 است.

کار کردن در pH بهینه از آن جهت حائز اهمیت است که نیاز به استفاده از دوز بالاتر منعقد کننده ممکن است یک خطر برای سلامتی انسان در نتیجه مقادیر باقیمانده از افزودنی‌ها شیمیایی باشد.

تاثر دوز ماده منعقد کننده بر روی فرآیند انعقاد:

دوز ماده منعقد کننده (در این جا PAC) از مهم‌ترین پارامترها برای تعیین شرایط بهینه انعقاد و ه سازی است. در اصل دوز بیش از حد ماده منعقد کننده باعث منجر به عملکرد ضعیف‌تر در فرآیند ه سازی می‌شود. زواوی داود و همکاران تاثیر دز PAC را در محدوه mgL-1 50 تا mgL-1 600  در شرایط pH=6 و سرعت چرخش rpm 150 و 4 دقیقه و rpm20 و 20 دقیقه مورد بررسی قرار دادند. نتایج آزمایشات آن‌ها در شکل (2) آورده شده است.

با توجه به شکل (2) به وضوح می‌توان دید که درصد حذف آلاینده‌ها با افزایش دز محصول فوق افزایش پیدا می‌کند تا وقتی که مقدار بهینه (حدودا mgL-1 350 ) مرسیم و از آن به بعد درصد حذف آلاینده‌ها با افزایش دز منعقد کننده کاهش می‌یابد.

گرید ها

گریدهای تجاری پلی آلومینیوم کلراید بر اساس درجه بازی شدن مشخص می شوند ، یعنی غلظت گروه های هیدروکسیل (OH) نسبت به یون های آلومینیوم. این محصولات می توانند در محدوده 5% -65% بازی باشند. به عنوان یک قاعده کلی هرچه قدرت بازی بالاتر باشد ، درصد پلیمر بیشتری وجود دارد و بنابراین دانسیته بار کاتیونی و بازده بالاتر می رود. محصولاتی که بیشتر بازی هستند درصد Al کمتری دارند اما کارایی بیشتری در شفاف سازی آب دارند ( حذف کدورت و جامدات معلق).

کمتر بودن Al در محصول به کاهش میزان آلومینیوم موجود در آب شستشو می شود ، از این رو میزان باقی مانده این عنصر کمینه خواهد شد.

کاغذ سازی

استفاده از محصول فوق در کاغذسازی به فرآیندهای سایزینگ (Sizing)، ریتنشن (Retention) ، حذف آلاینده های آنیونی و تصفیه آب های آشامیدنی ، برگشتی و پساب مربوط می شود .

در سایزینگ میزان قدرت جذب آب توسط مولکول سلو تعیین می شود ( این خاصیت برای تعیین کیفیت کاغذ در مورد جذب جوهر و چاپ بسیار مهم است) و یکی از مواد مورد استفاده در آن علاوه بر رزین ها Polyaluminum chloride است .

ریتنشن که نگهدارنده نیز نامیده می شود ، اصطلاحی است که به فرآیند جداسازی آب از سلو برای تشکیل صفحات کاغذی اطلاق می شود . این فرآیند یکی از مهمترین عوامل کنترل کننده در تولید کاغذ است که باعث می شود میزان الیاف و پرکننده ها در پساب کنترل شوند . برای افزایش ریتنشن الیفاف و پرکن ها ، نمک های Al ، سدیم آلومینات و PAC استفاده می شوند . نمک های Al باعث افزایش کارایی دیگر مواد شیمیایی موجود در فرآیند شده و آلاینده های آنیونی ناخواسته را نیز حذف می کنند.

MSDS

این محصول به عنوان یک ماده کم خطر برای سلامتی انسان شناخته می شود که در هنگام کار و حمل و نقل باید اصول و قواعد ایمنی را رعایت کرد .

  • پک در صورت بلع باعث آسیب می شود.
  • در صورت برخورد با پوست موجب التهاب می گردد .
  • موجب التهاب و سورزش شدید چشم خواهد شد .
  • در صورت استنشاق می تواند باعث به وجود آمدن حساسیت در دستگاه تنفسی شود .

از آنجایی که این ماده به راحتی در آب حل می شود، در موارد تماس با پوست و چشم باید محل برخورد را با آب روان شستشو داد . در صورت بلع دهان را با آب شستشو داده و به فرد مسموم یک لیوان آب بدهید . در صورت استنشاق و پدیدآمدن اثرات مسمومیت فرد را به فضای باز ببرید .

لازم به ذکر است موارد گفته شده باید با برچسب موجود بر روی نمونه و MSDS آن مطابقت داده شوند تا از آسیب های احتمالی بتوان به خوبی جلوگیری کرد .

در صورت برطرف نشدن مشکل با موارد گفته شده ، در هرکدام از موارد باید به پزشک مراجعه کرد .  

جهت خرید پلی آلومینیوم کلراید با واحد فروش تماس حاصل فرمایید. 

پلی آلومینیوم کلراید مایع

پلی آلومینیوم کلراید خوراکی

پلی آلومینیوم کلراید صنعتی

آب ,، ,های ,استفاده ,آلومینیوم ,کننده ,می شود ,منعقد کننده ,آلومینیوم کلراید ,در صورت ,تصفیه آب ,عنوان منعقد کننده ,ماده منعقد کننده ,برای سلامتی انسان

مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما

آخرین ارسال ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

پرسش مهر 1398 اسلام